The Best Malaysias Marketplace. Letaklah iklan percuma anda di sini.Ia semudah 1,2&3 sahaja.Pastikan iklan anda benar dan telus serta tidak melanggar akta undang-undang cyber kerajaan Malaysia.

The Best Malaysias MarketplaceĀ 

toyota caldina auto gt faur turbo cc 2.0
RM39900

toyota caldina auto gt faur turbo cc 2.0

RM39900 toyota caldina auto gt faur turbo cc 2.0 tahun 2003/2008 untuk dijual cat baru berkilat,dalaman kemas macam baru.barang bawah kemas enjin cantik gear lancar LOKASI KOTA BHARU WHATSAPP 0179405369 CALL

NISSAN SERENA MPV
RM6800

NISSAN SERENA MPV

NISSAN SERENA MPV THN2000 1.6CC MNUAL RTEX HDUP ECON SJUK BLH JLN JAUH CUMA BUH JOIN DPN KENA TUKAR PWER WINDOW KENA TUKAR HARGA CUN RM6800

kelisa tahun 2004 auto ori
RM9500

kelisa tahun 2004 auto ori

tahun 2004 auto ori seadanya Puspakom buat doh area kedai lalat

toyota seg 1.6 auto thn 1996
RM8999

toyota seg 1.6 auto thn 1996

toyota seg 1.6 auto thn 1996 enjin gearbox aircond tip top kereta jalan jauh ok , minyak jimat seat dalam kemas & bersih kereta cuci and esi minyak je kereta boleh buat raya x perlu baiki harga kereta rm 8,999k cash klu nk nk trand in boleh terima jg lokasi kelantan āž” kota bharu serious boleh wh...

Mitsubishi Storm 2003 2.5
RM14800

Mitsubishi Storm 2003 2.5

Mitsubishi Storm 2003 2.5,jual murah2 saja.hairan aku tgk...model ni masih lg dok jual mahal2. nah tel skrg serius buyer only. 01110796797

ford econovan
RM7800

ford econovan

jual seadanya sahaja.

mazda bonggo 90
RM5900

mazda bonggo 90

van ok sahaja.acond tiada

vanette 90
RM5900

vanette 90

jual seadanya sahaja.roadtax masih hidup lg.

nissan vanette 89
RM3300

nissan vanette 89

van kena tukar lantai,bendul dan pintu tgh.van hidup

liteace 89
RM4900

liteace 89

van ok.cuma pintu blkg tak berapa comel.nak comel tukar skeping pintu blakg. 017 9723867

iswara 1.3c manual thn 99
RM3300

iswara 1.3c manual thn 99

iswara 1.3c manual thn 99 krt kne cat sahaja, aircond sejuk hrga kereta rm 3.300k cash lokasi kelantan kota baru

WIRA SE 1.5C MANUAL THN 06
RM8800

WIRA SE 1.5C MANUAL THN 06

WIRA SE 1.5C MANUAL THN 06 AIRCOND SEJUK, ENJIN GEAR COMEL CAT COMEL, BODY COMEL KERETA XPERLU BAIKI DOH HARGA KERETA RM 8,800K CASH LOKASI KELANTAN KOTA BARU


  • Show only listings with pictures

Min
Max

Location

Subscribe to this search

ANDA TANYA ,KAMI JAWAB ! Apapun sekadar pandangan serta perkongsian pengalaman sahaja.Kami tidak bertanggungjawab di atas segala tindakan yg bakal anda lakukan.

Top