The Best Malaysias Marketplace. Letaklah iklan percuma anda di sini.Ia semudah 1,2&3 sahaja.Pastikan iklan anda benar dan telus serta tidak melanggar akta undang-undang cyber kerajaan Malaysia.

The Best Malaysias Marketplace 

RM170

MOHD idham

E-mail: Ikhmalmohd53@gmail.com

  Location: Kuala Lumpur, Kuala Lumpur, Malaysia

  Useful information

  • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
  • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
  • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
  • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

  Cellmax maxima

  Gombak, Kuala Lumpur, Kuala Lumpur, Malaysia January 30, 2017 Health - Beauty - Fitness

  Description

  JOM KITA TAMBAH PENGETAHUAN SEKEJAP......

  Info Kesihatan :

  Stem Sel terbahagi kepada 2 jenis...Stem Sel Embrio (Janin dibawah 10hari) & Stem Sel Dewasa (Tulang Sum2, Tali Pusat, Darah)
  Saintist menemukan Stem Sel Dewasa yg dihasilkan dari tulang sum2 mampu bertukar menjadi bermacam2 sel skaligus merawat sel2 yg rosak dan memperbaharui organ2 yg rosak. Pakar2 perubatan telah memperakui kehebatan Stem Sel Dewasa dlm merawat perlbagai penyakit yg dianggap mustahil utk diubati seblm ini tetapi malangnya Stem sel Dewasa berkurangan apabila manusia mencapai usia 25thn.

  Sejenis mikroalga dr jenis Aphanizomenon flos Aquae dr sebuah tasik di Klamath Oregan Amerika Syarikat dibuktikan secara klinikal mampu mengalakkan penghasilan Stem sel Dewasa secara semulajadi.
  Hanya dengan pengambilan 1gram sehari ianya mampu menghasilkan 2-4juta stem sel baru dlm tempoh 1 jam selepas pengambilanya.Kajian klinikal juga membuktikan dlm tempoh yg sama ianya mampu mengalakkan penghasilan sejenis lymphocyte (NK Sel) sebanyak 40% dari dlm darah dan NK Sel mampu membunuh sel2 kanser melalui proses yg dikenali sebagai apoptosis.

  =====================================================

  APA ITU Aphanizomenon flos Aquae (AFA)....>>??
  Aphanizomenon flos Aquae (AFA) dari Tasik Klamath, Oregon, Amerikal Syarikat. Produk ini kaya dengan nutrisi lengkap seperti Polisakarida, Phycocyanin, Klorofil, L-selectin ligand, Vitamin, Trace Mineral, Beta Karotena, Asid Amino dan Phenylethylamine (PEA). Kajian menunjukan pengambilan CellMaxx sebanyak 1 ke 2 paket sehari mampu menyokong pemebeasan sel-sel stem dewasa daripada tulang sumsum dan meningkatkan sistem imunisasi manusia secara semulajadi.

  Penyelidikan baru juga menunjukkan Blue Gree Alga (Aphanizomenon flos Aquae/AFA) badan sokongan sistem penyembuhan semulajadi dan membantu menyembuhkan, menjana semula dan membaiki sendiri secara semulajadi. Aphanizomenon flos Aquae juga terbukti secara klinikal untuk menyokong pembebasan Natural Killer (NK) Sel untuk menghapuskan sel-sel bermutasi dan sel-sel kanser daripada formula khas body. Formula bioaktif AFA juga membantu memetabolismekan protein dan membantu menghapuskan sisa toksik menyokong badan dalam menentang patologi acuan, yis, kulat, dan virus.

  Tugas Cellmaxx bukan untuk menyembuhkan penyakit TETAPI tugas Cellmaxx hanya untuk mengaktifkan kembali stem sel induk dewasa manusia untuk mengeluarkan 3 hingga 4 juta stem sel badan kita yang baru untuk pulihkan kembali kesihatan kita.
  Ini bermaksud sel badan kita sendiri yang berfungsi untuk merawat penyakit yang kita alami. Cellmaxx dihasilkan hanya untuk mengaktifkan stem sel induk dewasa kita yang tidak aktif supaya kembali aktif serta dapat menghasilkan stem sel induk yang baru & banyak untuk tumbesaran manusia.

  “Setiap penyakit ada ubatnya kecuali tua dan mati. Kita hanya berusaha dan berdoa, yang menyembuh Allah”.

  Viewed: 77

  Comments

   sisa bahan kimia by sudir:

   tuan,adakah Cellmaxx bebas dr 350 jenis bahan kimia yg sedang diwar warkn skrg? tkasih

   Leave your comment

   Lets Join Our whatsap Groups.! ANDA TANYA ,KAMI JAWAB ! Apapun sekadar pandangan serta perkongsian pengalaman sahaja.Kami tidak bertanggungjawab di atas segala tindakan yg bakal anda lakukan.

   Top