The Best Malaysias Marketplace. Letaklah iklan percuma anda di sini.Ia semudah 1,2&3 sahaja.Pastikan iklan anda benar dan telus serta tidak melanggar akta undang-undang cyber kerajaan Malaysia.

The Best Malaysias MarketplaceĀ 

Restaurant - Food Service Kelantan

1 - 3 of 3 listings
All
Personal
Company
Pelayan Cafe Makanan Barat

Pelayan Cafe Makanan Barat

Assalamualaikum... memerlukan pembantu kedai untuk melakukan kerja-kerja mengambil pesanan. Mengemas meja dan memastikan kekemasan kedai sentiasa terjaga. Tempat kerja yang seronok. Lokasi Chetok , Pasir Mas. Tempat tinggal disediakan bagi lelaki. Berminat boleh hubungi/whatsapp cik zul. 0133152590 ...

Tukang Masak di Restoren Cerana Villa Resort

Tukang Masak di Restoren Cerana Villa Resort

Tukang Masak yang mahir dalam bidang masakan ala Thai , masakan Kampung , Western Food dan lain-lain. Mempunyai pengalaman melebihi 5 tahun keatas. Berumur 30 tahun ke atas. Sebuah restoren yang terletak di Kg.Pengkalan Datu, Sering, Kota Bharu memerlukan seorang Tukang Masak yang mahir dalam bidang...

pizza

pizza

Frozen 2 biji rm15 Siap bakar 1biji saiz besar rm13 Kami tidak bertanggungjawab dengan kekecewaan anda sekiranya terlepas peluang ini!

  • 1

  • Show only listings with pictures

Min
Max

Location

Subscribe to this search

ANDA TANYA ,KAMI JAWAB ! Apapun sekadar pandangan serta perkongsian pengalaman sahaja.Kami tidak bertanggungjawab di atas segala tindakan yg bakal anda lakukan.

Top